Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از کار‌هایی که ایرانی‌ها قبل از رسیدن سال نو انجام می‌دهند، تهیه سبزه عید است. سبزه سفره هفت سین اغلب با گندم، ماش و عدس درسه می‌شود، اما ما در این مطلب کاشت سبزه عید با هسته مرکبات همچون پرتقال، نارنج، لیموترش یا لیموشیرین را آموزش داده‌ایم که در عرض ۱۵ تا ۳۰ روز رشد می‌کنند و جلوه بسیار زیبایی هم دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مزیت سبز کردن هسته مرکبات در این است که اگر به خوبی از آن‌ها مراقبت کنید می‌توانید پس از دو سال درختچه‌ها را در باغچه بکارید تا درخت شوند و میوه بدهند.

برای آشنایی با روش کاشت سبزه عید با هسته پرتقال، لیمو یا نارنج در ادامه همراهمان باشید.

مواد و وسایل مورد نیاز برای کاشت سبز عید با هسته مرکبات

خاک سبک باغچه
گلدان کوچک
هسته پرتقال / هسته لیموشیرین / هسته لیموترش / هسته نارنج
چاقو

بیشتر بخوانید: امسال برای هفت سین، سبزی بکارید

آموزش:

برای کاشت سبزه هسته پرتقال، لیمو یا نارنج، ابتدا هسته‌های میوه را به مدت ۴۸ ساعت در آب قرار دهید.
البته، باید بعد از ۲۴ ساعت، پوست روی هسته را با دقت و با کمک چاقو جدا کنید به طوری که به مغز دانه آسیبی نرسد.
سپس تخم مرکبات پوست کنده را داخل آب قرار دهید تا خشک نشوند.
بعد از ۲۴ ساعت دوم، هسته‌های خیسانده را درون گلدان یا ظرفی که خاک سبک باغچه در آن ریخته‌اید بکارید.
گلدانی که دانه‌ها را درون آن می‌کارید باید در انتهایش سوراخی برای خارج شدن آب داشته باشد. تا آبیاری باعث پوسیدگی سبزه نشود.
دقت کنید که فاصله دانه‌ها نه خیلی کم و نه خیلی زیاد باشد.
روی دانه‌ها، یک لایه نازک خاک ریخته و با سنگ‌های ریز بپوشانید.
با اسپری یا آبپاش کوچک خاک را مرتب خیس کنید.
دو روز اول روی دانه‌ها را با پلاستیک بپوشانید و چند بار آب بدهید.
سعی کنید گلدان را در محلی آفتابگیر قرار دهید.

دانه‌ها طی ۱۴ تا ۳۰ روز شروع به جوانه‌زدن خواهند کرد.

جوانه‌ها کم کم بزرگ خواهند شد و به نهال تبدیل می‌شوند و بعد از ۲ سال می‌توانید آن‌ها را به باغچه منتقل کنید.

نکته:

برای کاشتن سبزه عید با هسته پرتقال و لیمو باید همواره هسته‌ها را مرطوب نگه دارید. در صورتی که هسته‌ها خشک شوند دیگر جوانه نخواهند زد.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

نحوه کاشت سبزه عید با هسته پرتقال، لیمو یا نارنج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها عید نوروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۱۴۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری

به گزارش خبرنگار مهر، علی صالحی صبح پنج شنبه به خبرنگاران بیان کرد: جمعی از طلاب خواهر حوزه‌های علمیه بیرجند و خوسف از ظرفیت‌های گردشگری خوسف بازدید کردند.

رئیس میراث فرهنگی خوسف گفت: این کاروان ۷۵ نفره در سفر یک روزه به این شهرستان از منظر و بافت ۵۰۰ هکتاری فرهنگی تاریخی خوسف، آرامگاه ابن حسام، مزارع کشاورزی، خانه‌های تاریخی دکتر شکوهی و میرزا جعفر، مسجد جامع و دریاچه طبیعی گواب این شهر دیدن کردند.

مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خوسف افزود: تبیین شاخص‌های مختلف معماری اسلامی، انتقال فرهنگ و هنر منطقه، اهمیت میراث تاریخی و کهن و حفظ و نگهداشت آن از جمله اهداف تورهای گردشگری یک روزه است.

وی گفت: شهر خوسف در ۳۶ کیلومتری غرب بیرجند و در حاشیه کویر لوت قرار گرفته است و به دلیل وجود کتیبه‌های تاریخی کال جنگال در نزدیکی خوسف و وجود محوطه‌های قبل از اسلامی، نشان از قدمت این شهرستان در این دوران دارد.

صالحی افزود: در دوران اسلامی، اوّل بار جیهَانی در اَشکال العالم از خوسف نام برده و می‌نویسد: «شهری خُرد است و در آن بُستان‌های بسیار و زراعت همراه است و عمارت فراوان و آب‌های بسیار.»

وی گفت: حمدالله مستوفی اولین کسی است که در سال ۷۴۰ ه. ق در نُزهه القلوب نام کنونی خوسف را آورده و درباره آن چنین می‌گوید: «خوسف شهر کوچکی است و چند موضع توابع دارد و آب آن از رودخانه باشد و دیه‌ها را آب از کاریز باشد و در آنجا همه نوع محصولی حاصل آید.»

مسئول میراث فرهنگی خوسف گفت: حافظ اَبرو در مورد تعداد دهات، مزارع و موقعیت شهر خوسف چنین نوشته: «بیست قریه و صد مزرعه از توابع خوسف است که بر کنار بیابان است و بر آن طرف بیابان، حدود کرمان است. خَبیص از نواحی آن است و آن را بیابان لوت خوانند و در تابستان از آن موضع نمی‌توان گذشت.

صالحی یادآور شد: بافت تاریخی خوسف که از دوران صفویه به بعد شکل گرفته، نشان از پیشینه عظیم معماری در این شهر دارد. بیشتر آثار معماری فعلی شهر متعلق به دوره صفوی تا قاجار است.

کد خبر 6094885

دیگر خبرها

  • بر سر سفره بزرگ فقهی، کلامی و عقلی امام صادق (ع)نشسته‌ایم
  • فرایند خشک کردن و بسته بندی پرتقال در یک کارخانه کره‌ای (فیلم)
  • سکانس‌هایی از فیلم جنگل پرتقال
  • معرفی قابلیت‌های گردشگری گیلان در جشنواره بهار نارنج
  • چربی شکم با چه نوشیدنی آب می‌شود؟
  • جوانه زدن ۷۵ درصد محصول باغات دیم زمین‌های شیب دار شهرستان اردل
  • سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • سهم ۲۴ درصدی مرکبات و کیوی در تولید ناخالص مازندران
  • کیوی و مرکبات نخستین زنجیره ارزش مازندران است
  • مواد غذایی که آلرژی بهاری را کاهش می‌دهند